Söndagshälsning från Los Cortijillos

juli 28th, 2008

Thomas hjälper till med att köra ut rivningsmaterialet till conteinern. En hög med gamla handgjorda tegelpannor nedplockade från vårt tak.

Det är midnatt och termometern står på 29 grader. Idag är det vilodag för byggjobbarna, (som är tre till antalet.) Bilder ovan: Thomas måttar in fönstret till badrummet. Det ska göras ett hål i 70 cm vägg i sten för fönstret. Fönstret till det nya rummet är redan på plats! Utsikten från vår patio på framsidan är ju inte fel inte heller den från vår blivande takterass.

Ett par nya takbjälkar på plats. I köket ska det läggas s k bovadillas curvada mellan bjälkarna för att få valv i taket. Dessa ska vi skaffa i morgon! Ett Espeto con sardinas nere vid havet får avsluta dagen!

info@casatinto.se

Powered by WordPress